2013. október 23., szerda

Nem kell mindig cím..ez akár a cím is lehet

Nem kell mindig cím ahhoz ami az ember fejében jár. Nem kell mindig címet adni, mert sokszor még a gondolatokat sem vagyunk képesek rendszerezni fejünkben, csak jönnek mennek, némelyik úgy lopódzik be szemünk mögé, hogy észre sem vesszük, csupán zavar jelenléte, holott még a mibenlétét sem vagyunk képesek meghatározni. Lüktet és zakatol, pedig a dolgos nap után már égnek szemeink a fáradtságtól. Felkelsz, járkálsz, iszol egy pohár vizet, majd érzed ahogyan ismét támad szétárad testedben a letaglozó ólmos fáradtság. Aludnál, pihennél de nem megy, mert tennivalók sora hajt és űz..ismét kiszállsz ágyadból, majd dolgozni kezdesz, vagyis nem is kezded igazán, csupán folytatod, mivel meg sem szakítottad pihenéssel a permanens hajtásból álló napod, csupán kínlódva forgolódtál ágyadba, várva a megváltó, nyugalmat adó álmot.. De azt várhatod... Ma azok nem jönnek el.

Kínoznak a gondolatok, nem hagynak nyugodni, elrévedsz tévedéseid között, emlékeidbe idézel sok régen elmúlt szép emléket, de ettől csak még inkább azt érzed, hogy menekülnöd kell magad elől..Dolgozni kezdesz. Belefogsz és nem érzed azt, hogy tenned is kellene, mert valójában sehol sem vagy..nem vagy éber, de nem is alszol, Szeretnél pihenni, de félsz is mert ilyen éjszakákon rémisztően nagy űr az üres plafon nyújtotta felület amit bámulsz, de oly erősen ám, hogy már belesajdul a szemed. Nagy és félelmetes a mindent elnyelő üressége, de amitől még félelmetesebb, hogy a lüktető, zsibbadt, fáradtságtól elgyötört agyad megtölti az ürességet képekkel.
Marad a szemfárasztós agyzsibbasztás, olvasás formájában..
Ám a következő pillanatban testedben követelőzve egy korgás kíséretében bejelentkezik gyomrod, hogy meggyőzzön téged arról a tényről valójában már nem csupán a kimerültségtől letaglózottan vagy fáradt, még élsz is és mint az élettel együtt járó hozadékaként létezésednek, annak folyamatosnak nevezhető fent tartásához némi táplálékra lenne szüksége.. Na és ez az a pillanat, ahol döntés elé kerülsz, ha enni mégy esetleg végleg elszáll az álom lehetősége, mint éjszakai időtöltési opció, ám ha nem mégy akkor biztosan nem fogsz aludni, mert éhesen nem lehet aludni... Viszont ha eszel addig talán lehiggadnak kusza gondolataid is, így talán jut pár óra pihenés a folytatás előtt... Jelen pillanatban ezen gondolkozom. Jó éjszakát és nyugodalmas álmokat mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Elkészült egy újabb "Hogyan készült" videó, amelyben látható, hogy miként készítettem el "Ádám és Éva - A Paradicsom elvesz...